Често Задавани Въпроси и Допълнителна Информация

Нашият сайт bgfotoobektiv.com показва пълната и актуална гама от продукти, които може да поръчате сигурно онлайн. Просто добавете избрания артикул в пазарската кошницата, изберете метод на доставка и потвърдете.

Каква е наличността на продуктите?

Всички предлагани стоки са в наличност на склад в България.

Как да разберa дали поръчката ми е приета?

При успешно завършена покупка онлайн ще получите имейл и/или SMS с потвърждение, че поръчката ви е приета, обработена и предадена за доставка.

Какви са начините за плащане?

Bitmap Gear предлага следните начини за плащане:
– наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка);
– онлайн с кредитна или дебитна карта.

Възможно ли е да променя или отменя поръчка?

Това е възможно само ако ни уведомите за промените преди поръчаните стоки да бъдат предадени на куриер.

Какъв е срокът за доставка?

Вашата поръчка ще бъде обработена, окомплектована и предадена на куриер в срок от два работни дни след като направите заявка или покупка онлайн. Времето за доставка на куриерската фирма обикновено е от един до три работни дни.

Колко струва доставката?

Цената на доставката покрива транспортните разходи, таксата за наложен платеж и застраховката на стоките, и съответно зависи от типа, теглото и цената на закупения от вас артикул. Информация за точната стойност ще ви бъде предоставена след като поставите продукта в пазарската си кошница и изберете начин на доставка. Крайната цена включва и доставката, така че не е небходимо допълнително заплащане при получаване от куриера.